Home / Servei lingüístic / 13 de novembre: I Jornada Joan Solà

13 de novembre: I Jornada Joan Solà

urlAmb motiu del cinquè aniversari de la mort del lingüista Joan Solà, el Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, ha organitzat una jornada que tractarà diversos temes relacionats, directament o indirectament, amb la seva aportació a la lingüística catalana. Joan Solà és un dels més grans lingüistes que ha tingut la llengua catalana, al costat de Pompeu Fabra i Joan Coromines, i va ser professor de la Universitat de Barcelona i director, entre altres obres, de la Gramàtica del català contemporani.

Consulteu el programa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca