Avui el Servei Lingüístic del CICAC visita la UIC

cat recursos tallerEl Servei Lingüístic del CICAC, coordinat per la Comissió de Llengua, ofereix avui una sessió formativa sobre recursos lingüístics als estudiants de la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia. L’objectiu de la sessió és divulgar les eines gratuïtes de què disposen els futurs professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua d’estudi i, en un futur, com a llengua professional.

Lloc: Universitat Internacional de Catalunya
Dia: 12 de maig
Hora: 15h

Related Articles

Back to top button