El Consell de l’Advocacia Catalana nomena nou president el dilluns 20 d’octubre, a Tarragona

El Consell de l’Advocacia Catalana nomenarà el proper dilluns 20 d’octubre, el nou president de la institució, que agafarà el relleu del fins ara president i degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Miquel Sàmper. El plenari del Consell, format pels catorze degans dels Col·legis d’Advocats catalans es reunirà a Tarragona en un ple extraordinari amb un únic punt de l’ordre del dia: nomenar el nou president i el nou equip directiu, que marcaran les línies a seguir durant el proper mandat.

El Consell de l’Advocacia Catalana és l’òrgan representatiu dels catorze col·legis catalans d’advocats. L’elecció del nou president, quin mandat és anual, se celebra tradicionalment al Col·legi d’Advocats de Tarragona. L’acord es farà públic a les 17.00 hores de la tarda, a la seu del Col·legi.

Related Articles

Back to top button