Home / Reflexions dels ex presidents / Miquel Sàmper / El Consell de l’Advocacia Catalana, a l’ofrena floral a Rafael Casanova

El Consell de l’Advocacia Catalana, a l’ofrena floral a Rafael Casanova

11S 620x330

Una delegació del Consell de l’Advocacia Catalana, encapçalada pel seu president, Miquel Sàmper, ha acudit avui, com cada 11 de setembre davant el monument a Rafael Casanova, al passeig Lluís Companys de Barcelona, per fer la tradicional ofrena floral. L’homenatge té un valor especial per als col·legis d’advocats catalans, ja que Rafael Casanova era advocat i doctor en Dret.  Va ser conseller en cap del Consell de Cent de Barcelona i va liderar les tropes catalanes davant l’atac borbònic, la matinada de l’11 de setembre de 1714.  Va resultar ferit greu per una bala a la cama i es va veure obligat a retirar-se del camp de batalla. Rafael Casanova va exercir d’advocat fins a l’any 1737.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca