Home / Servei lingüístic / Cursos d’oratòria – Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua

Cursos d’oratòria – Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua

imatge_destacat_butlletíJa podeu consultar el butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de setembre. Aquest mes s’inicien els cursos d’oratòria en català que promouen el CICAC i la Generaliat de Catalunya. Trobareu tota la informació al butlletí.

Consulteu el butlletí.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca