Presentació del llibre del magistrat Santi Vidal al Col·legi d’Advocats de Girona

Pres per web

La presentació del llibre del magistrat Santi Vidal ‘Els set pecats capitals de la Justícia’ va omplir el passat 19 de març la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Girona. El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper i el degà del Col·legi d’Advocats de Girona, Carles McCragh, van presentar el llibre en un acte que va comptar amb l’assistència del degà de Figueres, Joan Ramon Puig i els ex degans de  Girona, Salvador Capdevila i de Figueres, Jaume Torrent, així com d’advocats de reconegut prestigi de la ciutat i d’altres sectors professionals. Després de la seva intervenció, el magistrat, Santiago Vidal, va respondre les preguntes que li va adreçar el públic i va destacar que els beneficis de la venda del llibre es destinaran íntegrament a les ONG’s Amnistia Internacional i Intermón Oxfam.

 

Related Articles

Back to top button