Home / El Consell informa / e-Butlletí de la Comissió de Llengua (desembre 2013)

e-Butlletí de la Comissió de Llengua (desembre 2013)

but_desembre
La bona acollida que tenen els cursos de llengua catalana per a advocats encapçala el butlletí del mes de desembre: la convocatòria de la sisena edició dels cursos de nivell B, C i llenguatge jurídic ha exhaurit les 250 places en els primers dies del termini d’inscripció.

També cal destacar la publicació de diferents informes i documents que contribueixen a l’estudi de la llengua catalana. D’una banda, la DGPL ja ha tret a la llum el seu Informe de Política Lingüística del 2012; de l’altra, Plataforma per la llengua ha presentat el VI Informe sobre la situació de la llengua catalana; i en darrer lloc, l’Observatori Català de la Justícia ha aprovat el document Criteris per als usos lingüístics a l’Administració de justícia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca