Home / Drets Humans / 65è Aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans

65è Aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans

65e Aniversari de la Declaració Universal de Drets HumansEl president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper,  va participar en l’acte de celebració dels 65 anys de la Declaració Universal de Drets Humans organitzada per L’Associació de Nacions Unides a Espanya llegint l’article 10 de la Declaració:

“Tota persona té dret, en condicions de plena igualtat a ser escoltada públicament i amb justícia per un tribunal independent i imparcial, per a la determinació dels seus drets i obligacions o per a l’examen de qualsevol acusació contra ella en matèria penal”

L’acte que es va realitzar el passat dimecres 11 de desembre a l’auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya va ser presidit per la consellera de benestar social i família, Neus Munté, i va comptar amb la participació de David Roosevelt, nét de Franklin Delano Roosevelt i Eleonor Roosevelt, que va parlar sobre la figura de la seva àvia i el seu paper en la redacció de la Declaració Universal de Drets Humans.

Posteriorment es va procedir a la lectura dels articles de la Declaració per part de diferents personalitats del món de la cultura, del tercer sector, del món acadèmic i altres representants de la societat catalana, entre elles la cuinera Carme Ruscalleda, Anna Folch Filella, presidenta d’Unicef-Comitè Catalunya, Jaume Lanaspa, director general de la Fundació “La Caixa” o Jaume Saura, president Institut de Drets Humans de Catalunya.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca