Jornada sobre Esport i Igualtat

Presencial a l'ICA Tarragona

La Secció de Dret de l’Esport i la Comissió de Conciliació, Polítiques per la Igualtat i d’Atenció al Col·legiat/da de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona han organitzat, pel proper divendres dia 19 d’abril de 2024 una jornada sobre dret de l’esport que es titularà ESPORT I IGUALTAT.

Aquesta jornada està formada per tres taules rodones on es parlarà sobre el lideratge femení a les entitats esportives, el paper de la dona a l’esport professional o l’auge del futbol femení. Comptarem amb professionals de primer nivell com la Sra. Lucila Pasqua Suárez, presidenta de l’Associació de Jugadores de Bàsquet, la Sra. Amanda Gutiérrez, presidenta de l’Associació FUTPRO, la Sra. Teresa Iñigo González, advocada i Secretària general de la Federació Navarresa de Futbol o la Sra. Bito Fuster Amades, vocal de la Junta Directiva del Club Gimnástic Tarragona.
També hi haurà una conferència sobre la violència a l’esport que serà impartida per la Sra. Carla Vall i Duran, advocada penalista especialista en delictes violents i que portar la defensa lletrada de la jugadora Jennifer Hermoso.

Data: 19 d’abril de 2024

Preu: Gratuït

Format: Presencial a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona

Hora: 9.30 hores


Inscripcions

Related Articles

Back to top button