Postgrau en Arbitratge Nacional i Internacional dels Negocis ICAB-UPF 2023. ICA Barcelona

 

Us informem que la UPF Barcelona School of Management i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitzen el Postgrau en Arbitratge Nacional i Internacional dels Negocis ICAB-UPF 2023.

El món de l’arbitratge dels negocis està en constant canvi, la qual cosa ens obliga a tenir actualitzats els nostres coneixements arbitrals. D’aquí la necessitat d’aquest Postgrau d’Especialització en Arbitratge dels Negocis.

Com és sabut, en la gestió dels conflictes cal tenir en compte les diverses vies possibles de resolució, sent l’arbitratge la que hauria de tenir especial rellevància en el sector dels negocis, atès que permet resoldre els conflictes amb la deguda confidencialitat i flexibilitat, en un temps i amb un cost raonable.

El Postgrau aprofundeix en el coneixement de l’arbitratge com a mètode de resolució dels conflictes a nivell empresarial i fer-ho des del vessant de la pràctica arbitral en els principals centres arbitrals europeus.

Es proporcionen les claus per a l’eficaç coneixement i desenvolupament de les habilitats tècniques que permetin dirigir un procediment arbitral, com a àrbitre, en diferents centres arbitrals internacionals; així com poder intervenir com a lletrat/da de les parts des de l’inici de l’arbitratge enfront de les institucions, dissenyant les estratègies defensives més adequades.


FORMAT DEL POSTGRAU:

El postgrau s’ofereix en format ONLINE, essent únicament la última setmana presencial.


A QUI VA ADREÇAT:

Aquest programa va adreçat principalment a Graduats/des en Dret que vulguin aprofundir en el coneixement de l’arbitratge en el món dels negocis.

En finalitzar aquest Postgrau l’alumnat haurà obtingut coneixements òptims en l’àmbit de la direcció i ordenació del procediment i la definició d’estratègies en l’exercici del dret de defensa dins d’un procediment arbitral.


REQUISIT D’ACCÉS I CRITERIS D’ADMISSIÓ:

Estar en possessió d’un títol universitari oficial de Grau (Graduat/a, Llicenciat/a, Advocat/a) o similar.


PREU

Tots/es 4000,00€
* Les 5 primeres inscripcions formalitzades tindran un descompte del 10% del total del preu

Programa Inscripcions directament a UPF Barcelona School of Management

 

Related Articles

Back to top button