Vídeo del Taller en línia informatiu. Accés als formularis jurídics digitals i Codi Legal 180 de l’Editorial SEPÍN

 

El departament de Formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana us convida al taller informatiu per accedir als formularis jurídics digitals i Codi Legal 180 de l’Editorial SEPÍN els quals trobareu accedint des de la nostra Plataforma Formativa.

El proper 28 de febrer de 2023 a partir de les 18 hores us explicarem  com accedir-hi així com tot el material que tindreu de forma gratuïta a la vostra disposició.

El taller anirà a càrrec del Sr. Jesús Abad Romero, responsable institucional de l’editorial SEPÍN, serà presentat pel president de la comissió de Biblioteques i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental, l’Excm. Sr. Joan Martínez, i moderat per l’Il·lm. Sr. Carles Cases, diputat de Junta de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i membre de la comissió de Biblioteques d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.


Data: 28 de febrer de 2023

Format: Línia


Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button