Vídeo. La mediació com a requisit de procedibilitat al nou projecte de llei de mesures d’eficiència processal de l’Administració de Justícia. ICA Reus

la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus juntament amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, ha organitzat la conferència: “La mediació com a requisit de procedibilitat al nou projecte de llei de mesures d’eficiència processal de l’Administració de Justícia”

Aquesta conferència està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya, amb dues hores de formació.


La presentació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarnación Orduna, presidenta d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de l’Advocacia de Reus i l’Excma. Sra. Marta Martínez, presidenta de la comissió de Mediació d’aquest Consell i degana del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Il·lma. Sra. Jara Tirado. Jutgessa dels Jutjats de Reus
  • Il·lma. Sra. Cèlia Cano. Jutgessa dels Jutjats de Reus
  • Il·lma. Sr. Xavier Jou. Tinent fiscal de la Fiscalia de Tarragona

Per donar una visió des del punt de vista de l’advocacia, comptarem amb la participació del Sr. Robert Giménez, advocat i responsable de la Comissió de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Reus.


Data: 9 de febrer de 2023

Format: Línia

Preu: 5€


 

accés al vídeo

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button