Vídeo. La gestió de les emocions en la mediació. ICA Reus

Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, juntament amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, ha organitzat la conferència: La gestió de les emocions en la mediació que  versarà sobre la gestió de l’enuig i de les emocions en la mediació, no només de les altres si no també de les pròpies, i que anirà a càrrec del senyor Ramon Tena, mediador i formador en gestió de conflictes. Es membre de l’equip de consultors del Consell d’Europa i forma part de l’equip de mediadors de l’Associació Catalana de Mediació en Salut, de l’Associació Catalana de Mediadors Professionals i de Mediadors sense Fronteres.

Aquesta conferència tindrà lloc, en format presencial i en línia, el  dia 16 de febrer de 2023, amb una durada de dues hores en tràmits d’homologació del Centre de Mediació de Catalunya.


Data: 16 de febrer de 2023

Format: Línia

Preu: 10€


 

accés al vídeo

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button