Vídeo. Conferència ICA Lleida: “Llei del Sí és Sí”

 

La comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida organitza pel dijous 2 de març de 2023 a partir de les 17 hores, presencial a la sala d’actes del Col·legi i també es podrà seguir en línia a través de la plataforma digital ZOOM. La conferència serà impartida per:

  • Erica Tapiador Guarga, fiscal de l’Audiència Provincial de Lleida
  • Víctor M. García Navascués, magistrat del Jutjat de Menors núm. 1 de Lleida

Les persones ponents tractaran les modificacions operades en el Codi Penal i en la Llei orgànica de Responsabilitat Penal del Menor per la LO 10/2022, de 7 de setembre, de garantia integral de la llibertat sexual, la qüestió relativa a les revisions de sentències fermes conforme a aquesta Llei orgànica pel principi de retroactivitat de la llei penal més favorable i finalment la nova proposició de llei de reforma del Codi Penal que s’està tramitant en el Congrés dels Diputats per a modificar novament el títol relatiu als delictes contra la llibertat i indemnitat sexual.


Data: 2 de març de 2023

Format: Línia

Preu: Gratuït


Accés al vídeo

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button