Vídeo Webinar de clausura del programa In-Mediació 2022. La mediació: una experiència d’èxit de la ciutadania i dels i les professionals

 

Dins del marc del projecte #INMEDIACIO  es durà a terme el darrer WbinCICAC, que porta per títol: La mediació: una experiència d’èxit de la ciutadania i dels i les professionals,  i se celebrarà el proper  dijous 15 de desembre de 2022 de 13 a 14.30 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM

Aquesta formació està homologada amb una hora i mitja de formació continuada en mediació pel Centre de Mediació de Catalunya.

Nota informativa:

  • Visualització en directe: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores de formació en Mediació s’ha d’enviar un correu amb el vostre nom i cognoms a comunicacions@cicac.cat i comprovarem la vostra assistència en directe
  • Visualització en diferit: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores de formació en Mediació és obligatori la seva visualització mitjançant la nostra Plataforma Formativa, clicant aquí.


Presentació inaugural

Excm. Sr. Joan Ramong Puig Pellicer, president d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà

Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida,  presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Sra. Imma Barral i Viñas, directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació del Departament de Justícia de la Generalitat


Data: 15 de desembre de 2022

Format: Línia

Preu: Gratuït


programa a 02.12.2022 accés al vídeo

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button