Home / Formació altres / Webinar ICA Figueres-Alt Empordà: L’avantprojecte de Llei de mesures d’eficiència processal i els MASC

Webinar ICA Figueres-Alt Empordà: L’avantprojecte de Llei de mesures d’eficiència processal i els MASC

Us informem que amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació 2022, el CEMICAF de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà amb el suport tècnic d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, ha organitzat un webinar gratuït sota el títol: L’avantprojecte de Llei de mesures d’eficiència processal i els MASC (com i quins mètodes de resolució de conflictes/controvèrsies seran part del nostre ordenament jurídic: mediació, dret col·laboratiu, tercer neutral,  la figura de l’expert…) adreçat a tots els nostres col·legiats i col·legiades i  a la resta de Col·legis de l’Advocacia/Advocats de Catalunya.

Aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya.

Nota informativa:

  • Visualització en directe: Per poder sol·licitar el certificat de formació en Mediació s’ha d’enviar un correu amb el vostre nom i cognoms a formacio@icafi.com i es comprovarà la vostra assistència en directe
  • Visualització en diferit: Per poder sol·licitar el certificat de formació en Mediació és obligatori la seva visualització mitjançant la nostra Plataforma Formativa, clicant aquí.

Presentació a càrrec de:

Excm. Sr. Joan Ramon Puig i Pellicer,  president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.

Moderació a càrrec de:

Il·ltra. Sra. Marta Brugat Planas, responsable CEMICAF -ICAFI

Ponent:

Sra. Abigail Fernández González, directora del Centre d’Estudis Jurídics del Ministerio de Justícia

Data: 18 de gener de 2022

Hora: 17 hores

Preu: Gratuït

 

inscripcions gratuïtes

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció