Home / Formació altres / Jornades de Dret Penitenciari

Jornades de Dret Penitenciari

La Comissió de Formació del Col·legi de l’Advocacia de Lleida ha organitzat amb el patrocini de l’editorial Tirant lo Blanc i la col·laboració del Consell de l’Advocacia Catalana unes Jornades de Dret Penitenciari gratuïtes per als col·legiats/des que s’impartiran els dies 15 i 30 de novembre i el 2 de desembre, de les 18 a les 19.30 hores.

Les Jornades seran impartides per la Sra. Dolors Basallo, subdirectora del Centre Penitenciari Obert de Lleida, amb el següent programa:

  • Dilluns, 15 de novembre: Equips multidisciplinaris i Juntes de tractament
  • Dimarts, 30 de novembre: Classificació inicial. Programes de tractament, PIT (programa individualitzat de tractament). RisCanvi
  • Dijous, 2 de desembre: CIMO. Classificació inicial en medi Obert

Les jornades seran presencials a la sala d’actes del Col·legi de l’Advocacia de Lleida i també es podran seguir en línia mitjançant la plataforma digital ZOOM.

 

inscripcions gratuïtes (presencial/línia)

 

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció