Vídeo: WbinCICAC-TECH: “LA PROVA DIGITAL: Novetats sobre la llei 6/2020 de la LEC sobre documents electrònics”

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies, organitzant un quart WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol LA PROVA DIGITAL: Novetats sobre la llei 6/2020 de la LEC sobre documents electrònics, serà el dijous, 4 de febrer de 2021, a les 18:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaume Pich, diputat de Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia d’aquest Consell.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Il·lm. Sr. Xavier Abel, magistrat
  • Sr. José Maria Anguiano, advocat
  • Sra. Eva Pane, directora de Compliance

 

 

material xavier abel

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button