Home / Formació altres / Vídeo: WbinCICAC: L’advocacia, el pilar de la mediació

Vídeo: WbinCICAC: L’advocacia, el pilar de la mediació

Ens complau informar-vos que, amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació, la Comissió de Mediació i d’ADR del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un seminari web el divendres 22 de gener de 2021, a les 12:00h, a través de la plataforma ZOOM, i que porta per títol L’advocacia, el pilar de la mediació. Tot i que aquesta sessió ha estat homologada pel Centre de Mediació de Catalunya com a formació contínua en mediació, amb 2 hores, el cert és que va adreçada a tota l’advocacia, amb independència que estigui o no especialitzada en mediació.

La presentació de la sessió formativa anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Ma Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i del Sr. Xavier Bernadí, director general de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya. La conducció del seminari i la moderació dels diferents ponents anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, presidenta de la comissió de Mediació i ADR del Consell de l’Advocacia Catalana.

L’estructura del seminari i les persones que hi intervindran:

  • Responsables del projecte Focus grups: Explicaran les conclusions de les entrevistes que van dur a terme amb tots els responsables dels Jutjats durant el 2020 i resumiran el criteri dels Jutjats respecte de la mediació: Sra. Montserrat Purtí, Sra. Marta Brugat, Sra. Anna Vall, Sra. Carme Aragall, Sra. Anna Llauradó, Sra. Eva Baqué, Sra. Ana Velasco, Sra. Núria Cabanes.
  • Presentació dels resultats de xarxes i mitjans del Projecte In Mediació: Intervenen la Sra. Sònia Hernández, directora de l’empresa de comunicació Flan de Coco i la Sra. Mertixell Bosch, coordinadora del projecte In Mediació.
  • Conclusions del projecte In Mediació des del punt de vista de l’advocacia. Sr. Antoni Vidal i l’Excma. Sra. Marta Martínez Gellida

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció