Home / Formació Col·legis / Jornada sobre les darreres novetats jurisprudencials, IRPH, crèdit revolving i venciment anticipat del préstec personal

Jornada sobre les darreres novetats jurisprudencials, IRPH, crèdit revolving i venciment anticipat del préstec personal

La Comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 10 de març de 2020 a partir de les 18.30 hores, la Jornada sobre les darreres novetats jurisprudencials, IRPH, crèdit revolving i venciment anticipat del préstec personal.

Al llarg de la sessió els ponents ens posaran al dia sobre les darreres novetats jurisprudencials en matèria de protecció dels drets dels consumidors i, en concret, les relacionades amb condicions i clàusules contractuals bancàries problemàtiques, com ara l’IRPH, el crèdit revolving o el venciment anticipat en els préstecs personals, que han motivat la interposició de no poques reclamacions judicials. 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca