Home / Formació Col·legis / Jornada. FINTECH (Financial Technology): Introducció d’urgència sobre alguns problemes jurídics actuals

Jornada. FINTECH (Financial Technology): Introducció d’urgència sobre alguns problemes jurídics actuals

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 23 de gener de 2020 a partir de les 18.30 hores, la Jornada: FINTECH (Financial Technology): Introducció d’urgència sobre alguns problemes jurídics actuals.

Molt probablement les portes a la teva butxaca, Potser, fins i tot, ja han començat a ficar la mà a la teva cartera. I a la de la teva clientela.

Són les FINTECH (Financial Technology): a través de les aplicacions que t’has descarregat en la teva smartphone i de les plataformes web, gestionen els teus diners, els teus estalvis, et concedeixen i deneguen préstecs, t’aconsellen sobre assegurances i t’ofereixen les millors primes i condicions. I molt més. No es tracta del futur, sinó del present que acaba de començar.

Per això, l’Il·lm. Sr. Francisco Gonzalez d’Audicana, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 38 de Barcelona, ens acompanyarà a travessar el llindar d’aquesta nova realitat i ens explicarà què podem esperar, com a advocades i advocats, defensant i assessorant a la nostra clientela, i també com a usuaris i usuàries.

 Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana