XI Trobada Anual de socis de la SCAF

Exercitia Legalia in Tarraconensi. Legalis cena

La Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) es va constituir l’any 2003 i, actualment, compta amb gairebé 500 socis de Catalunya i les Illes Balears.

Entre d’altres, són finalitats estatutàries de la SCAF, fomentar l’estudi i difondre el coneixement de la legislació, jurisprudència i doctrina en matèria de Dret de Família en el sentit més ampli de l’expressió, incloent-hi el dret successori, fiscal, penal i tot aquell que tingui incidència en la família o altres formes de convivència o relacions i expressament les matèries regulades pel dret català, millorar la formació dels advocats i promoure reformes legislatives.

I amb aquestes finalitats, la SCAF organitza, cada any i a diferents indrets del país, diferents jornades especialitzades en temes de Dret de Família, ha elaborat un cercador de jurisprudència especialitzada en dret de família al servei dels seus socis i organitza aquesta XI Trobada Anual de socis; que hem intitulat “Exercitia Legalia in Tarraconensi. Legalis cena.”.

La tarda del dijous la dedicarem a una eina amb la que treballem cada dia: el conveni regulador. En veurem la fiscalitat, entrebancs registrals, pactes de difícil compliment i qüestions que afecten al Dret Internacional.

Punt i apart mereix el sopar jurídic de la Trobada; que celebrarem al restaurant Mas La Boella, a La Canonja i on gaudirem de la gastronomia mediterrània amb productes de proximitat. Havent sopat hi haurà servei de bar i música.

El divendres al matí, parlarem dels procediments civils derivats del procediment de ruptura, de les llums i ombres de la suspensió de l’art. 233-11.4 del CCCat (i 94 del CC) i aprendrem a identificar indicis de violència vicària. Tot seguit, celebrarem l’Assemblea de la SCAF.

A la tarda, aprofundirem en les qüestions patrimonials en els procediments de discapacitat.

I per al dissabte al matí, hem programat una visita guiada en el marc del Festival Romà de Tarragona: “Tarraco Viva”.

Esperem que les ponències programades siguin del vostre interès.


Programa i butlleta d’inscripció

Data: 16 i 17 de maig de 2024

Format: Presencial

LLoc: Excepte la legalis cena, la Trobada es durà a terme a l’HOTEL H10 IMPERIAL TARRACO 4*S, Rambla Vella, núm. 2 de Tarragona

Places: Limitades. El termini d’inscripció finalitza el 10 de maig

Preu:

  • General ……………………………………… 180 €
  • Membres de la SCAF ………………..130 €
  • Membres de la AEAFA…………….  130 €
  • Membres de l’AIJUDEFA…………  130 €
  • Legalis cena ………………………..   …… 80 € (inclou transport i una consumició)
  • Acompanyant Legalis cena ……… 80 € (inclou transport i una consumició)
  • Visita Tarraco Viva ………………………Activitat gratuïta

 

D’acord amb el que disposa l’article 5.1 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer denominat “ADMINISTRACIÓ”, titularitat de la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF).

El destinatari de les seves dades personals és la societat (SCAF) i aquestes dades no es cediran a tercers.
Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació davant el responsable del fitxer: Societat Catalana d’Advocats de Família a l’adreça de Barcelona, C/ Roger de Llúria, núm. 77-79, 2n 1a (08009).

Related Articles

Back to top button