Dia de l’Advocacia Catalana. X Premi “Valors” 2023.

Presencial a la Seu Vella de Lleida

 

El proper dia 1 de juny de 2023 tindrà lloc la celebració del Dia de l’Advocacia Catalana i l’entrega del X Premi “Valors”. En aquesta desena edició del Premi la cerimònia d’entrega de guardons es farà en hores de la tarda a la Seu Vella de Lleida.



En el marc d’aquesta celebració el Consell de l’Advocacia Catalana vol potenciar i destacar els valors humans que fan que la societat sigui més justa i solidària. És per això que considera oportú visualitzar i premiar les persones i institucions que han estat i són exemples a seguir per tirar endavant la nostra societat i defensar, alhora, els drets humans i la justícia.

Per aquesta raó, aquest mateix dia es concediran els Premis “Valors” de l’Advocacia Catalana, que enguany arriba a la seva desena edició i que atorguem a diferents persones i entitats:

  • Premi Valors de l’Advocacia a la Taula per Mèxic, entitat catalana que treballa per la defensa dels DDHH a Mèxic.
  • Premi Valors de l’Advocacia a Fruita amb Justícia Social, entitat lleidatana que treballa per la defensa dels drets de les persones migrades que treballen en la recollida de la fruita a Lleida.
  • Premi Valors de l’Advocacia a Maixabel Lasa, activista i política que ha treballat per la pau, la convivència i la reconciliació al País Basc.
  • Premi Valors de l’Advocacia a la Caravana Internacional de Juristes per Colòmbia, entitat benèfica amb seu al Regne Unit que promou l’accés a la justícia i defensa l’estat de dret a Colòmbia.

Data: 1 de juny de 2023

 

 

Related Articles

Back to top button