Vídeos i materials. Formació en llenguatge jurídic català

Línia

La Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana ofereix dues sessions formatives gratuïtes en línia, als advocats i advocades de Catalunya, amb l’objectiu de fomentar el català com a eina de treball.

Contingut i metodologia: a partir de textos reals com una demanda i un conveni de divorci, s’analitzen aspectes estilístics i gramaticals que sovint generen controvèrsia. També es donen models de documents jurídics que es poden incorporar en l’exercici professional diari, es revisen aspectes bàsics dels drets lingüístics davant l’Administració de justícia i es proporcionen eines, com el portal Compendium.cat i el Portal Jurídic de Catalunya, perquè els professionals del dret esdevinguin autònoms a l’hora de resoldre dubtes.

  • La redacció de la demanda (dimecres 5 de juny, de 12 a 13 h)
  • La redacció del conveni de divorci (dimecres 19 de juny, de 12 a 13 h)


La benvinguda i la presentació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i de l’Excm. Sr. David Casellas, president de la comissió de Llengua d’aquest Consell i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa

Ponent, Sra. Anna Arnall col·laboradora del Servei Lingüístic i coordinadora del portal Compendium.cat


Data: 5 i 19 de juny de 2024

Hora: 12 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït


Accés als vídeos i materials

Related Articles

Back to top button