XVI Jornada de les Juntes de Govern dels Col·legis de l’Advocacia Catalana

Presencial a l'ICA Barcelona. 01.12.2023

La Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana  i els Degans i Deganes  dels 14 col·legis de l’advocacia de Catalunya  hem  acordat convocar la XVI Jornada de Juntes de Govern dels Col·legis de l’Advocacia Catalana,  que  tindrà lloc el proper 1 de desembre de 2023 presencialment a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Carrer Mallorca núm. 283 de Barcelona).Programa a 29.11.2023

En el marc d’aquesta jornada celebrarem els 40 anys de història del Consell de l’Advocacia Catalana, sense deixar de mirar cap al futur.

Ja han passat quaranta anys des que vam celebrar, els dies 19 i 20 de novembre de 1983, les Primeres Jornades Professionals de les Juntes de Govern dels Col·legis de l’Advocacia de Catalunya. Unes Jornades en les que es va apostar per vetllar pel Dret de Defensa de l’advocacia, amb la finalitat de garantir els drets de la ciutadania davant la justícia, assolir la coordinació dels 14 col·legis professionals que formen part del Consell amb la finalitat de tenir més força davant les administracions públiques i obtenir un millor reconeixement social.

En aquesta XVI Jornada de Juntes de Govern que celebrarem l’ 1 de desembre posarem en comú i debatrem aspectes diversos relacionats amb la nostra professió: les modificacions que requereix la Normativa de l’Advocacia Catalana (NAC), la formació de l’advocacia, el torn d’ofici, la digitalització de la professió, com millorar la comunicació cap als nostres companys i companyes, l’impacte que han de tenir les futures lleis d’eficiència processal, etc., debats que ens han de permetre dissenyar i establir línies de reivindicació i d’ actuacions futures.
Per tot això, és fonamental la implicació de totes i de tots els membres de les juntes de govern dels col·legis que formem part de l’advocacia catalana.

Us hi esperem !


Data: 1 de desembre de 2023

Hora: 9 hores

Format: Presencial a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Persones destinatàries: Acte institucional dirigit exclusivament als membres de Junta de Govern dels Col·legis d’Advocats/Advocacia de Catalunya

Amb el patrocini de:

Related Articles

Back to top button