Curs bàsic en línia: Qüestions processals en la Segona Oportunitat

Fa més de quaranta anys que el Consell de l’Advocacia Catalana aposta fermament per una formació continuada de qualitat, amb l’objectiu d’actualitzar i complementar els coneixements adquirits pels professionals del Dret durant la seva etapa de formació inicial.Aquest curs de nivell bàsic sobre QÜESTIONS PROCESSALS en la SEGONA OPORTUNITAT, ofereix un assentament de conceptes que són bàsics, necessaris i transversals, per a tenir una visió global que permeti l’anàlisi previ a l’hora de dissenyar un esquema del procediment i solucions a portar a terme amb la casuística de cada client. Per altra banda, es coneixeran les novetats normatives i les interpretacions actuals en la aplicació judicial en matèria de concurs de creditors. Finalitzarem el curs coneixent de forma específica cada una de els excepcions i prohibicions, així com els requisits i conseqüències de cada una de les dues fórmules per accedir a l’EPI.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes 4 sessions de dues hores cadascuna, distribuïdes en dos dies per setmana.

Com us hem avançat, el curs s’oferirà íntegrament en format en línia, i es durà a terme mitjançant la plataforma digital “ZOOM”, i a través de la nostra Plataforma Formativa per a accedir a les sessions en diferit.


Data: 7, 9, 14 i 16 de novembre de 2023

Format: Línia

Horari: 16 hores (excepte la sessió del 14.11.2023 que començarà a les 16.30 hores)

Preu:

  • Persones col·legiades a qualsevol dels 14 Col·legis d’Advocats/Advocacia de Catalunya: 95€
  • Altres professionals: 150€

Programa i inscripcions

 

Related Articles

Back to top button