Habilitats Comunicatives per a Advocats i Advocades del 2023. ICAA Tortosa

Taller presencial des de l'ICAA Tortosa

Taller organitzat pel Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, amb la col·laboració del Consell de l’Advocacia Catalana i d’Altermutua.En aquest taller et dotarem de recursos útils i senzills per dirigir amb èxit reunions i entrevistes professionals. També facilitarem tips i recomanacions imprescindibles per millorar el tracte amb la clientela i d’altres operadors jurídics. Totes aquestes estratègies les treballarem sense oblidar-nos sobre quines tècniques, i habilitats poder utilitzar per gestionar les emocions pròpies i alienes correctament. 

La posició de l’artista és humil, en essència és un canal (P. MONDRIAN)

I la de l’advocat/da, també! (iD)

METODOLOGIA I OBJECTIUS: 

Taller innovador en format presencial, molt dinàmic i participatiu en què es reconeixen, s’obtenen i s’interioritzen eines idònies per a la millora de les nostres capacitats professionals.

Tractarem la comunicació verbal i, sobretot, la no verbal, per a millorar extraordinàriament el nostre tracte amb el client, l’extern i l’intern! Amb els altres operadors jurídics i… Al jutjat!

Una formació express tremendament eficaç on treballem, amb dosis altes de reflexió i sentit de l’humor, les nostres habilitats comunicatives. Estimularem la curiositat i la creativitat de les persones que hi participin, fomentant la gestió de possibilitats, del canvi i la incertesa.

Pot semblar curiós, però gestionant emocions com la confiança i l’entusiasme, juntament amb l’escolta i una dosi d’humilitat idònia, generarem el clima favorable per aconseguir el nostre objectiu: Convèncer.

  • Podem aconseguir que l’altre faci el que volem? I si és així, podem aconseguir que ho faci amb ganes?

Doncs durant aquest taller ho sabrem!! I ja us avancem que l’experiència  prèvia ens confirma que els seus resultats són excepcionals.

També us seran lliurats uns materials que deixen petjada.

Persones destinatàries

Sessió adreçada a qualsevol professional que hagi o vulgui formar-se per potenciar la creativitat, assumint el fracàs com una forma d’aprendre i millorar i sent més receptiu a l’hora d’assumir nous reptes


Data: 20 d’octubre de 2023

Format: Presencial a la seu de l’ICAA Tortosa

Hora: 10 hores

Preu: 10€

Places limitades. S’assignaran per ordre d’arribada mitjançant la nostra Plataforma Formativa


Inscripcions

Amb el suport de:

Related Articles

Back to top button