2n Congrés de Dret Civil Català. Línia

Disponible en líniaEls propers 6 i 7 de juliol de 2023 el Consell de l’Advocacia Catalana celebrarà a Vic el II Congrés de Dret Civil Català. El congrés oferirà formació actualitzada, espais per a la reflexió i propostes de millora de l’advocacia catalana.

Se celebra a l’Auditori del Museu Episcopal de Vic amb una nova metodologia que trenca el format de ponència magistral i convidarà l’assistent a participar activament en els continguts impartits.

Congrés, útil, molt pràctic i amb metodologies actives on l’assistència presencial i la participació dels i les congressistes serà el factor clau d’èxit.


FORMAT:

  • Línia: Us informem que teniu accés als vídeos i materials (disponibles) durant 3 mesos des de la finalització en directe de la segona jornada del Congrés.

PREU:

  • Preu per a persones col·legiades dels 14 Col·legis d’Advocats/Advocacia LÍNIA: 80€
  • Preu per a persones NO col·legiades LÍNIA: 120€
  • Preu per a Estudiants en LÍNIA: 30€ (S’haurà d’acreditar mitjançant aquest correu ecampus@cicac.cat que actualment es troben en període acadèmic)

Programa

INSCRIPCIONS:

Per tramitar les vostres inscripcions en línia heu d’accedir a la nostra Plataforma Formativa: https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/

Un cop dins de la plataforma i iniciat la sessió amb les vostres claus (menú superior a la dreta) heu de clicar el Congrés.

Si no teniu claus d’accés o no recordeu la vostra contrasenya/nom d’usuari us facilitem un Manual on trobareu tota la informació,

També disposeu d’un vídeo explicatiu a la mateixa Plataforma

Inscripcions

 

 

 

Related Articles

Back to top button