Reunió de treball amb el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

La presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de Reus, Encarna Orduna, ha presidit la delegació del Consell que s’ha reunit aquest dilluns dia 13 de març amb el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús M. Barrientos.

Al llarg de la trobada s’han tractat diverses qüestions relatives al funcionament ordinari de la justícia i a la millora de de l’administració judicial com, entre d’altres, l’impacte de la vaga de Lletrats de l’Administració de Justícia (LAJ) i les mesures que es poden prendre per minimitzar els seus efectes, o la necessària recuperació completa de la normalitat post covid en els edificis judicials.

A la reunió també hi han assistit el president de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Consell i degà del Col·legi de Manresa, David Casellas i el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez.

Barcelona, 13 de març de 2022

Related Articles

Back to top button