Home / Formació altres / Taller gratuït (ICA Manresa): És negociació positiva o és mediació??. L’advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients

Taller gratuït (ICA Manresa): És negociació positiva o és mediació??. L’advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients

Dins del marc del projecte INMEDIACIÓ, liderat pel Consell de l’Advocacia Catalana, s’ha organitzat un taller presencial de 3 hores, de la ma de l’empresa KHIMERA, que es replicarà als 14 Col·legis de l’Advocacia Catalana.

El títol del taller:  -És negociació positiva o és mediació??
Subtítol: L’advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients.

Tots aquests tallers, que s’oferiran en format PRESENCIAL, aniran adreçats a advocats i advocades no mediadors (preferentment prestadors del SOJ i advocacia del torn d’ofici), per tal que coneguin realment què es la mediació. Només així podran diferenciar-la de la negociació i comprovar en què es pot beneficiar el seu despatx (podran valorar com, què i quan derivar a mediació i amb qui poden comptar per contribuir a la resolució dels seus assumptes).

Les persones interessades s’hauran d’inscriure al taller corresponent que organitzi el seu Col·legi de l’Advocacia/Advocats, seguint les seves indicacions

13è Taller:

Seu del Col·legi d’Advocats de Manresa

Dimarts 23 de novembre de 2021

Horari: 16 a 19 hores

**Inscripció gratuïta

Acreditació de 3 hores de formació homologada

Calendari dels Tallers

Calendari dels Tallers

Les persones interessades s’hauran d’inscriure al taller corresponent que organitzi el seu Col·legi de l’Advocacia/Advocats, seguint les seves indicacions. A mida que es vagi tancant dates a les seus Col·legials, s’informarà mitjançant pel web i xarxes socials d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

1r.- ICA Girona divendres 17 setembre de 2021,  de 10 a 13.-h

2n.- ICA Lleida divendres. 1 d’octubre de 2021, de 10 a 13.-h

3r.- ICA Terrassa dimarts 5 d’octubre de 2021,  de 17 a 20 -h

4t.- ICA Mataró divendres 8 d’octubre de 2021,  de 10 a 13-h

5è.- ICA Sant Feliu de Llobregat divendres 15 d’octubre de 2021,  de 10 a 13-h

6è.- ICA Granollers-Vallès Oriental dimarts 19 d’octubre de 2021,  de 17 a 20-h

7è.- ICA Figueres-Alt Empordà divendres 22 d’octubre de 2021,  de 10 a 13-h

8è.- ICA Barcelona divendres 29 d’octubre de 2021,  de 10 a 13-h

9è.- ICA Sabadell divendres 5 de novembre de 2021, de 10 a 13-h

10è.- ICA Reus divendres 12 de novembre de 2021,  de 10 a 13-h

11è.- ICA Tarragona dimarts 16 de novembre de 2021,  de 17 a 20-h

12è.- ICA Tortosa divendres 19 de novembre de 2021,  de 10 a 13-h

13è.- ICA Manresa, dimarts 23 de novembre de 2021,  de 17 a 20-h

14è.- ICA Vic, divendres 3 de desembre de 2021,  de 10 a 13-h

Conceptes a treballar:

Confrontament o cooperació? Voluntarietat o necessitat? Blancs i negres o la importància dels matisos? Saps com la mediació pot beneficiar al teu despatx? En aquest taller abordarem les diferències entre negociació i mediació: dos processos per acompanyar el client en situacions d’alta intensitat. Descobrirem eines que ens permetran oferir alternatives per trobar el màxim benefici per a totes les parts implicades.

PONENTS: 

 • Mercè Alaball
  Sòcia fundadora de Khimera.
  Mediadora i consultora en gestió de conflictes.
  Acreditada en mediació relacional. Especialitzada en mètodes alternatius de resolució de conflictes en organització i empresa.
  Professora en mediació i negociació en màsters i postgraus en diverses universitats i col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l’ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.
  Entrenadora en habilitats comunicatives, desenvolupament professional i lideratge. Mediadora de la Societat Catalana de Mediació en Salut.
 • David Espinós
  Soci fundador de Khimera.
  Assessor en comunicació, especialitzat en prevenció i gestió de crisi i en habilitats per parlar en públic. Llicenciat en Humanitats i periodista.
  Autor del llibre “Dar la cara es la clave. Cómo comunicar sin miedo en situaciones de crisis”.
  Professor en comunicació estratègica i de crisi en màsters i postgraus a ESADE, UPF, UPC i diversos col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l’ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.