III Congrés de Mediació i ADR. Mataró 25 i 26 de novembre de 2021

Arran del compromís adquirit pel Consell de l’Advocacia Catalana amb l’advocacia per a la formació i promoció de la mediació i altres sistemes de resolució extrajudicial de conflictes, ens complau fer-vos partícips del III Congrés de Mediació i ADR que hem organitzat amb el lema “Mediació i ADRs: are you IN?”, i que clou el projecte de promoció de la mediació creat i desenvolupat l’any 2020: IN Mediació: Innovem, sumem i resolem.

Mª. Eugènia Gay Rosell, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana

 

Des de la Comissió de Mediació i ADR del Consell de l’Advocacia Catalana, sensibles a les novetats legislatives que afecten l’exercici de l’advocacia i que l’obliguen a estar permanentment actualitzada i en sintonia amb el que demana la societat, hem treballat un programa científic prou interessant per poder arribar a tota l’advocacia catalana, tant la formada en mediació i altres sistemes de resolució de conflictes diferents del judicial, com la que encara no ho està. El contingut del Congrés disposa de l’homologació de tretze hores en formació continuada del Centre de Mediació de Catalunya.

Marta Martínez i Gellida, presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana

 

Aquests congressos van ser dissenyats pel Consell l’any 2016 per fer-los presencials i amb caràcter bianual, però la crisi sanitària del 2020 provocada per la pandèmia ens va obligar a endarrerir aquest congrés un any. No amaguem que ens encantaria comptar amb la vostra presència i que tant el Col·legi d’Advocats de Mataró com la ciutat de Mataró, us oferirem una molt bona acollida a tots els assistents. Però conscients de la situació, de les diferents sensibilitats i de la previsió sobre mesures sanitàries, enguany el Congrés s’ofereix de forma híbrida, és a dir, presencial a la ciutat de Mataró en entorns privilegiats i emblemàtics (amb limitació d’aforament) i també en línia, mitjançant videoconferència, amb la plataforma digital “Zoom”.

Maria Pastor Santana, degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró

 

programa del III Congrés de mediació i adr inscripcions (presencial o línia)

 

No t’ho perdis!!

Related Articles

Back to top button