Home / Formació altres / Curs d’especialització lletrada en Estrangeria 2021

Curs d’especialització lletrada en Estrangeria 2021

Aquest curs habilita per a l’exercici en el Torn especial d’Estrangeria.

El curs té una durada total de 41 hores, distribuïdes en 34 hores teòriques (de dues hores cadascuna); més 6 hores de pràctiques obligatòries, més 1 hora de prova avaluadora presencial obligatòria.

Aquest curs s’ofereix íntegrament en línia, mitjançant videoconferència, amb la plataforma digital “ZOOM”. La prova final també es realitzarà en línia mitjançant la plataforma formativa d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

Dates i horaris:

  • Sessions teòriques: Dilluns i dimecres dins del període que va des de l’11 d’octubre de 2021 fins al 15 de desembre de 2021. En horari de 15:00 a les 17.00 hores.
  • Sessions pràctiques (6 hores): Dins del període del 16 de desembre de 2021 fins al 13 de gener de 2022 (Dates pendents de programar).
  • Prova final obligatòria en línia: Divendres 14 de gener de 2022 de 14.00 a 15.00 hores.

Preus:

Preus per a col·legiades i col·legiats que conformen els 14 Col·legis de l’Advocacia de Catalunya:

  • 175€

Preus per a altres professionals:

  • 220€

Un cop iniciat el curs NO és possible la devolució (ni parcial, ni total) de l’import de la inscripció. El CICAC es reserva el dret de modificar i/o suspendre el programa de l’acció formativa.

El període d’inscripció fineix un cop s’iniciï les pràctiques obligatòries (fins al 15 de desembre de 2021). Us recordem que per poder realitzar les pràctiques es imprescindible la visualització de la part teòrica al 100%.

Certificat:

Es lliurarà el certificat d’aprofitament a aquells alumnes que hagin:

  • Superat totes les activitats de formació continuada estipulades en el punt anterior.
  • Acreditat el seguiment íntegre del curs en format Videoconferència: És imprescindible connectar-se a la plataforma formativa del CICAC, amb les claus d’accés personals que cada alumne hagi creat prèviament. No s’admeten visualitzacions compartides amb una única clau d’accés.
  • Realitzat les 6 hores de pràctiques: Es comprovarà la seva visualització i participació.
  • Superat la prova final en línia.
  • Pagat íntegrament el cost del curs.

 L’alumnat que segueixi les sessions teòriques i  no realitzin ni les pràctiques ni prova, se’ls lliurarà un certificat d’inscripció, que NO HABILITA per a la intervenció lletrada.

QUEDA RATIFICADA L’APROVACIÓ DE L’HOMOLOGACIÓ CICAC FETA EN EL SEU DIA. AQUEST CURS HABILITA L’ACCÉS DEL TORN D’OFICI D’ESTRANGERIA

 

inscripcions