Home / Articles Butlletí / Inscripcions obertes a la primera edició del curs pràctic en línia “Dret Civil Català”

Inscripcions obertes a la primera edició del curs pràctic en línia “Dret Civil Català”

El curs pretén oferir un estudi complet, ampli i rigorós del dret civil català, des d’un enfocament pràctic i actualitzat, aprofundint en la resolució de casos reals. S’adreça tant a l’advocacia en exercici, com a la resta d’operadors jurídics que tenen la necessitat d’actualitzar i ampliar els coneixements per especialitzar-se professionalment en els diferents àmbits del dret civil català (successions, família, patrimonial, etc.), per obtenir la capacitat tècnica per assessorar amb rigor la seva clientela i actuar amb responsabilitat.

La metodologia es basa en l’aprenentatge significatiu, on les persones ponents utilitzaran els coneixements previs de l’alumnat per aprofundir en els conceptes i pràctiques professionals. Durant el curs l’alumnat tindrà accés al material teòric i pràctic a través de la plataforma virtual del Consell de l’Advocacia Catalana.

Les persones que s’hi inscriguin ara podran tenir accés als enregistraments de les sessions programades el passat mes de juny i podran assistir en línia a les properes que es realitzin.