Home / Formació altres / Curs PRÀCTIC sobre “La defensa de Drets davant d’instàncies internacionals”

Curs PRÀCTIC sobre “La defensa de Drets davant d’instàncies internacionals”

Aquest és un curs pràctic per advocades i advocats en el que s’explicaran els diferents mecanismes i vies de protecció de drets a nivell internacional als que es pot accedir  des de l’exercici de la pràctica professional, quins requisits són necessaris, quan  aquests mecanismes són excloents o complementaris.

El curs aborda des d’una vessant pràctica els procediments necessaris per la presentació de demandes davant de diferents tribunals internacionals així com la utilització d’altres mecanismes internacionals de protecció de drets,

El curs té una durada total de 18 hores, distribuïdes en 9 sessions de 2 hores de durada c/u.

Aquest curs s’oferirà íntegrament en línia, mitjançant videoconferència, a través de la plataforma digital ZOOM

 

programa inscripcions