Home / Formació altres / I Congrés sobre el principi de transparència en la contractació predisposada i la seva projecció com a valor transversal en la societat

I Congrés sobre el principi de transparència en la contractació predisposada i la seva projecció com a valor transversal en la societat

Us informem que la Comissió de Normativa del l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ​​juntament amb els altres col·legis professionals i la col·laboració de l’Editorial VLEX, organitza aquest I Congrés sobre el principi de transparència en la contractació predisposada i la seva projecció com a valor transversal en la societat, que comptarà amb figures de 1ª línia d’arreu del país, i es portarà a terme en format en línea (ZOOM), durant els dies 18 i 19 de febrer de 2021.

La transparència representa, sens dubte, un dels nous valors cridats a canalitzar, al segle XXI, la implementació i millora de la qualitat del nostre “Estat social i democràtic de Dret”. Un valor que ens integra, plenament, a l’Agenda de la Unió Europea, especialment en l’anomenada “Europa dels ciutadans” i en el desenvolupament del seu “Model” de protecció social dels consumidors. Un valor que, en suma, resulta ja imprescindible per afrontar, amb èxit, les reformes estructurals necessàries perquè la “recuperació” econòmica sigui una realitat propera i consolidada.

Des d’aquestes perspectives de valor de la transparència, a més de la seva mateixa plasmació com a valor de la ciutadania, aquest Congrés neix com un autèntic “Clúster “per a la implementació i l’anàlisi pràctica de la transparència i la seva projecció” transversal “a la societat.

Un Congrés d ‘excel·lència i avantguarda “científica” que sota la direcció magistral del professor Javier Orduña Moreno, màxima autoritat acadèmica en la matèria, va abordar la “interpretació extensiva” d’aquest gran valor, en tots i cadascun dels seus principals àmbits d’ aplicació: jurídic, econòmic, tecnològic, polític i social.

Aquest Congrés és de tothom i per a tothom!

INSCRIPCIONS gratuïtes VÍA ZOOM programa