Home / Formació altres / XVIII Jornada Concursal

XVIII Jornada Concursal

El Col·legi de l’Advocacia de Girona organitza conjuntament amb els Col·legis de Censors Jurats de Comptes de Catalunya-Delegació de Girona i el Col·legi d’Economistes de Catalunya-Seu de Girona. els propers 15 i 16 de desembre de 2020, de 16.00 a 20.00 hores,  la XVIII Jornada Concursal, de 8 hores de durada en format en línia mitjançant la plataforma “Zoom”.

La realització de la Jornada, de 8 hores de formació, permetrà mantenir-se a les llistes d´Administradors Concursals si s’acompleixen els altres requisits del Text Refos de la Llei Concursal.

Pots formalitzar la inscripció fent l’ingrés al c/c “CAIXABANK” ES95 2100 8101 91 2200092267, i remetent posteriorment el comprovant i la butlleta d’inscripció a l’adreça electrònica secretaria@icag.cat

El preu de la jornada és de: 80€

butlleta d’inscripció

Un cop formalitzada la inscripció, se’t facilitarà l’enllaç per poder visualitzar la Jornada. A fi de controlar l’assistència, en el moment d’accedir a l’aula virtual, caldrà indicar el nom i cognom de l’assistent. Només estarà permès un assistent per usuari connectat.