Home / Formació altres / Conferència sobre: Persones Trans*: normativa d’aplicació i tracte professional

Conferència sobre: Persones Trans*: normativa d’aplicació i tracte professional

Us informem que l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi de l’Advocacia de Reus juntament amb la Comissió dels Drets Humans del Col·legi de l’Advocacia de Reus, han organitzat una conferència sobre: Persones Trans*: normativa d’aplicació i tracte professional

 

Dia: 12 de novembre de  2020.
Hora: 19:00 hores
En línia – Plataforma GoToMeeting

Ponent: Sra. Laura González Tejedor, advocada i membre de la Comissió dels Drets Humans del Col·legi de l’Advocacia de Reus

Contingut de la conferència:  Aquesta conferència està enfocada a informar de com tractar a les persones trans*, tant a nivell legal com personal. Explicació de la normativa aplicable LGTBI+, de la diversitat i del tracte cap a aquesta diversitat. En acabar la conferència hi haurà torn de preguntes.

Durada: 1 hora aproximada

Preu: Gratuït

Programa

Inscripcions: Cal emplenar la butlleta d’inscripció amb les vostres dades i enviar-la a l’adreça: formacio@advocatsreus.org Una vegada feta la inscripció, el mateix dia de la conferència, rebreu un e-mail amb l’accés a la plataforma.