Home / El Consell informa / Curs de Mediació 2020-2021

Curs de Mediació 2020-2021

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el Curs de Mediació en Dret Civil privat i Mediació Familiar que començarà el proper 6 de novembre de 2020 fins al 18 de juny de 2021.

L’objectiu d’aquest curs és formar professionals en els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder exercir de mediador civil i familiar.

Us informem dels  requisits que exigeix la normativa per a la inscripció als registres de persones mediadores del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

El període de preinscripció es realitzarà fins al 27 d’octubre de 2020.

Per poder inscriure’s al Curs de Mediació 2020-2021, cal formalitzar la preinscripció enviant la butlleta, emplenar-la degudament i enviar-la a formacio@cicac.cat juntament amb el justificant de pagament.

Per tal d’obtenir el certificat habilitador cal complir el 80% d’assistència a tot el curs, seguir l’avaluació contínua i presentar una activitat avaluadora final.

Amb l’obtenció del certificat del curs es compleix el requisit de formació que determina la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit privat, i el Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de mediació. Per tant, aquest curs, un cop sigui homologat, habilitarà per inscriure’s al Registre de mediadors familiars.

Aquest any incorporem una nova modalitat:

  • Presencial a la seu d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana del Carrer Roger de Llúria núm. 113 (2a planta) de Barcelona.
  • Videoconferència: Amb l’objectiu de confirmar les assistències, és OBLIGATORI que us connecteu a les sessions en directe (amb càmera i micròfon). En cas que en alguna sessió no pugueu connectar-vos hi haurà la possibilitat de visualitzar-la en diferit, prèvia justificació ( mitjançant correu electrònic a formacio@cicac.cat ). Per defecte, si utilitzeu una tauleta, smartphone o ordinador portàtil hauríeu de tenir incorporat tant la càmera com el micròfon. En cas d’utilitzar un ordinador de taula s’hauria de connectar la càmera i el micròfon extern.

Posem a la vostra disposició el manual d’instruccions per accedir a la videoconferència.

Tanmateix us informem que podeu fer proves de connexió amb nosaltres trucant-nos al 934.875.068 en franja horària de matins (dilluns a divendres)

Per garantir el control d’assistència que exigim a tots l’alumnat, informem que des del CICAC es portarà un control tant de  la connexió, com de la visualització de la totalitat de les sessions en qüestió.

programa butlleta d’inscripció manual d’instruccions per accedir a la VC

 

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca