Home / Formació Col·legis / Curs d’especialització lletrada en la jurisdicció de Menors 2020

Curs d’especialització lletrada en la jurisdicció de Menors 2020

Menors 2020

L’objectiu d’aquest curs és que l’advocacia adquireixi els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder assistir persones menors d’edat.

El curs té una durada total de 26 hores, distribuïdes en 19 hores teòriques (de dues hores cadascuna, excepte la sessió núm. 10 la qual serà d’1 hora); més 6 hores de pràctica (en dues/tres sessions); més 1 hora de prova avaluadora.

Aquest curs és íntegrament en línia. Les 26 hores de la part teòrica es durà a terme mitjançant videoconferència, amb la plataforma digital “Go to meeting”, i l’hora de la prova final en línia es portarà a terme mitjançant la plataforma virtual d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

Dates i horaris

  • Sessions teòriques: Dimarts i dijous. Dins del període que va des del 3 de novembre de 2020 fins al 2 de desembre de 2020. A partir de les 15.00h. Excepte la sessió núm. 10 que es durà a terme el dimecres 2.12.2020 amb una duració d’1 hora.
  • Sessions pràctiques: Dins del període del 3 de desembre de 2020 fins al 14 de gener de 2021 (Pendents de programar).
  • Prova final obligatòria en línia: Divendres, 15 de gener de 2021 de 14.00 a 15.00 hores.

Preus

Col·legiades i col·legiats dels Col·legis de l’Advocacia de Catalunya:

  • 130€

Altres professionals:

  • 150€

Un cop iniciat el curs NO és possible la devolució (ni parcial, ni total) de l’import de la inscripció. El CICAC es reserva el dret de modificar i/o suspendre el programa de l’acció formativa.

El període d’inscripció fineix un cop s’iniciï les pràctiques obligatòries (fins al 2 de desembre). Us recordem que per poder realitzar les pràctiques es imprescindible la visualització de la part teòrica al 100%.

Certificat

Es lliurarà el certificat d’aprofitament a aquells alumnes que hagin:

  • Superat totes les activitats de formació continuada estipulades en el punt anterior.
  • Per acreditar el seguiment del curs en format VIDEO STREAMING és imprescindible fer-ho amb les claus d’accés personals que cada alumne hagi creat. No s’admeten visualitzacions compartides amb una única clau d’accés.
  • Al finalitzar les sessions teòriques i pràctiques emeses per Videoconferència/ vídeo streaming, es comprovarà la seva visualització, de tot l’alumnat.
  • L’alumnat que segueixi les sessions teòriques i no realitzin ni les pràctiques ni prova, se’ls lliurarà un certificat d’inscripció, que NO HABILITA per a la intervenció.

QUEDA RATIFICADA L’APROVACIÓ DE L’HOMOLOGACIÓ CICAC FETA EN EL SEU DIA. AQUEST CURS HABILITA L’ACCÉS DEL TORN D’OFICI DE MENORS EN AQUELLS COL·LEGIS QUE AIXÍ HO HAGIN ACORDAT

programa INSCRIPCIONS