Home / Formació altres / Vídeo: WbinCICAC: Advocacia: incidència en Deontologia, costes, suspensió de terminis i aspectes processals. La mediació, no va amb mi?

Vídeo: WbinCICAC: Advocacia: incidència en Deontologia, costes, suspensió de terminis i aspectes processals. La mediació, no va amb mi?

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza mitjançant la plataforma digital ZOOM,  el proper 30 d’octubre de 2020 d’11.30 a 12.30 hores el WbinCICAC sota el títol: Advocacia: incidència en Deontologia, costes, suspensió de terminis i aspectes processals. La mediació, no va amb mi? amb la participació de:

Presentació:

  • Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, Presidenta de la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana

Moderació :

  • Sra. Susanna Espinosa i Montiel, Advocada i Mediadora.

Ponents:

  • Sr. Joan Oset, Vicepresident i Coordinador de la Comissió de Deontologia i Intrusisme de l’ ICAB.
  • Sr. Ignacio Ripol, Advocat i Mediador Mercantil, membre de la Comissió de Mediació de l’ ICAB.
  • Sr. Juan Pablo Correa, Advocat, Àrbitre i Mediador Internacional. Secretari del “Tribunal d’Arbitratge del Principat d’Andorra” (TAPA).

La durada del mateix serà d’una hora L’assistència a la formació serà acreditada i validada pel Centre ADR de la Generalitat de Catalunya

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció