Ja teniu disponible el vídeo del WbinCICAC: És la solució la Llei 11/2020 per obtenir un habitatge digne?

Ens plau informar-vos que la Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Excma. Sra. Mª. Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol “-És la solució la Llei 11/2020 per obtenir un habitatge digne?” es celebrarà el dimecres, 07 d’Octubre d’enguany, de 13:00 a 15:00 hores, en format on-line a través de la plataforma digital ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra.Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, President de la Comissió de Formació del CICAC i Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Ignasi Puig, Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Terrassa i President de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i de l’Excma. Sra. Eva Ribó, Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sant Feliu de Llobregat i Presidenta del grup de treball CICAC/ICAB “Propostes per una vivenda social i un reallotjament digne”.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Il·lma. Sra. Imma Barral, Catedràtica de Dret Civil de la UB
  • Sr. Martí Batllori,  Vocal de la Comissió de Normativa CICAC/ICAB i coordinador del grup de treball CICAC/ICAB  “Propostes per una vivenda social i un reallotjament digne”.
  • Il·lm. Sr. Carles Sala, ex Secretari d’Habitatge

 

Related Articles

Back to top button