Home / Formació altres / Debat jurídic sobre la Llei Segona Oportunitat en el TRLC pels Jutges especialistes de Catalunya

Debat jurídic sobre la Llei Segona Oportunitat en el TRLC pels Jutges especialistes de Catalunya

Us informem que el proper 21 de setembre de 2020 en directe a partir de les 17.00 hores, es durà a terme un debat jurídic sobre els aspectes més controvertits de la Llei de Segona Oportunitat en el TRLC: com són principalment la interpretació de l’exoneració del crèdit públic i de la liquidació de l’habitatge. Aquest debat sota el títol “Debat jurídic sobre la Llei Segona Oportunitat en el TRLC pels Jutges especialistes de Catalunya” comptarà amb la presència de l’Excm. Sr. Miguel Angel Chamorro, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 50 de Barcelona, l’Excm. Sr. Raúl García Orejudo, magistrat del Jutjat Mercantil núm. 7 de Barcelona, l’Excm. Sr. César Suárez, magistrat del Jutjat Mercantil de Tarragona i l’Excm. Sr. Eduardo Enrech, magistrat del Jutjat Mercantil de Lleida.

Presenta l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i modera la Sra. Yvone Pavia, diputada de la Junta de Govern  de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona juntament amb l’advocat, Sr. Martí Batllori, tots dos responsables del Grup de Treball de la Llei de Segona Oportunitat ICAB-CICAC.

Es podrà seguir en directe mitjançant la plataforma digital ZOOM. Les inscripcions son gratuïtes mitjançant el següent enllaç:

inscrpcions gratuïtes

Tanmateix us recordem que disposareu del vídeo de la sessió en diferit (24 hores després de la seva finalització en directe) en la nostra Plataforma Formativa: https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/