Home / El Consell informa / Comentaris a la Sentència del TJUE de 16 de juliol de 2020 sobre les despeses i comissió d’obertura en els préstecs hipotecaris

Comentaris a la Sentència del TJUE de 16 de juliol de 2020 sobre les despeses i comissió d’obertura en els préstecs hipotecaris

L’Excma. Sra. M. Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona presenta la conferència en línia amb títol: “Comentaris a la Sentència del TJUE de 16 de juliol de 2020 sobre les despeses i comissió d’obertura en els préstecs hipotecaris” que tindrà lloc el proper 28 de juliol de 2020 a les 16.00 hores. Comptarem amb la presencia de l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Il·lm. Sr. Eugenio Ribón, diputat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Madrid i president de l’Associació Espanyola de dret de Consum i l’Excm. Sr. Francisco Javier Orduña, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València i ex magistrat de la Sala Civil del TS.

Modera, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Vic i president de la comissió de Formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

inscripcions gratuïtes / inscripciones gratuitas instruccions per connectar-se en directe

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca