Home / Formació Col·legis / Jornada. La intervenció en el procés penal com a acusació particular. Detalls, cauteles i trampes mortals

Jornada. La intervenció en el procés penal com a acusació particular. Detalls, cauteles i trampes mortals

La comissió de formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 13 de febrer e 2020 a partir de les 18.30 hores, la Jornada: La intervenció en el procés penal com a acusació particular. Detalls, cauteles i trampes mortals.

Fins quan m’hi puc personar? Estic legitimat o legitimada? Puc fer alguna cosa sense estar personat? M’afecta la possibilitat de conformitat immediata premiada? Què puc fer durant la instrucció? I què hi ha de diferent si és un sumari? De debò hi ha un termini màxim d’instrucció? Com aconsegueixo qualificar després del Ministeri Fiscal? Alerta amb les proves i amb el principi acusatori ! Hi ha remei en apel·lació?

Qüestions com aquestes, i altres aspectes i peculiaritats relacionats amb la intervenció com a acusació particular en un procediment penal, seran analitzades pel ponent al llarg d’aquesta sessió, amb l’objectiu que els presents comptin amb altres elements i perspectives sobre aquest particular per poder-los tenir en compte en la pràctica professional diària 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana