Inici / Drets Humans / Convocatòria 30 places d’assistència al seminari “TRALIM”

Convocatòria 30 places d’assistència al seminari “TRALIM”

La convocatòria te com a objectiu rebre candidatures per a participar en el seminari sobre dret d’immigració i asil dins del marc del projecte TRALIM finançat per la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea. El seminari se celebrarà el 20 de març de 2020 a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i comptarà amb la participació de ponents nacionals i europeus.

El seminari estarà dividit en dos parts. La primera serà en anglès en la qual s’analitzaran tant el sistema jurídic de la Unió Europea que regula la immigració i l’asil, els drets dels immigrants i dels sol·licitants d’asil en Europa com el marc jurídic i jurisprudència nacional d’altres Estats membres. La segona part serà en castellà i abordarà dret nacional. En aquesta part s’estudiarà l’evolució del marc legislatiu, de la jurisprudència i la influència del Dret Europeu.

Un cop complert el curs s’expedirà un certificat acreditant la participació en el mateix.

El curs es gratuït però no es cobreixen les despeses de desplaçament ni allotjament.

Aquesta convocatòria està dirigida a l’advocacia exercent amb un nivell mínim de B2 d’anglès. Aquests dos requisits son impressibles. A més, es valorarà l’interès en la formació, l’experiència professional i acadèmic sobre dret d’immigració i asil, publicacions relacionades amb el tema, altres idiomes i l’impacte divulgatiu de la formació rebuda.

Les candidatures hauran de presentar-se al següent correu electrònic: proyectos-ue@abogacia.es , sota el títol:

“TRALIM-Seminario Barcelona: Cognom1 Cognom2”

En el correu s’ha d’incloure la següent documentació:

  • Curriculum vitae
  • Carta de motivació (en anglès)
  • Dades de col·legiació ( Núm. de col·legiació i Col·legi d’inscripció)
  • Correu electrònic
  • Telèfon de contacte

La data límit de recepció de candidatures finalitza el proper 23 de febrer de 2020. En cas de ser seleccionada o seleccionat es posaran en contacte abans del 2 de març del 2020.

 

The project is co-financed with the support of the REC Programme of the European Union

 

convocatoria 30 plazas de asistencia a Seminario “TRALIM”

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca