Home / Formació Col·legis / Conferència sobre les novetats en els arrendaments urbans: anàlisi del RDL 7/2019

Conferència sobre les novetats en els arrendaments urbans: anàlisi del RDL 7/2019

L’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus organitza la conferència sobre les novetats en els arrendaments urbans: anàlisi del RDL 7/2019 que tindrà lloc el proper 11 de març de 2020 a partir de les 18.30 hores.

Tractarem els principals canvis que s’han introduït pel RDL 7/2019 i DL 17/2019 respecte als arrendaments urbans. Veurem els diferents règims jurídics que conviuen actualment i les principals diferències que existeix entre ells. Per a finalitzar s’obre un torn de paraula (15-20 min.) perquè els assistents realitzin les preguntes que considerin oportunes sobre la ponència o qualsevol qüestió pràctica que vulguin plantejar sobre arrendaments urbans.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana