Inici / Formació altres / Global Mediation Conference

Global Mediation Conference

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona juntament amb el Grup Europeu de Magistrats per la Mediació (GEMME), organitzen a la ciutat de Barcelona els propers 21, 22 i 23 de gener de 2020 la Global Mediation Conference, una trobada internacional per debatre sobre la Mediació com eina per als nous reptes de l’advocacia. Dirigit per a l’advocacia, mediadores i mediadors i altres professionals interessades i interessats en l’impuls dels mètodes alternatius de resolució de conflictes (ADR).

Si vols més informació sobre el programa, preus i altres pots clicar el següent enllaç: Global Mediation Conference

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca