Inici / Drets Humans / Els mecanismes de denúncies individuals davant el Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides

Els mecanismes de denúncies individuals davant el Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides

Us informem que el Grupo de Monitoreo del Dictamen CDESC organitza una jornada formativa per a advocades i advocats sobre Els mecanismes de denúncies individuals davant el Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides que tindrà lloc el proper 11 de desembre de 2019 de 18.30 a 21.00 hores a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Carrer Mallorca núm. 283 de Barcelona).

Amb la intervenció de la Sra. Maria Muñoz Maraver de l’Oficina de l’Alt Comissionat de Nacions Unides pels Drets Humans.

Per a més informació podeu trucar al 933 026 882 o enviar un correu electrònic a info@observatoridesc.org

inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca