Inici / Drets Humans / Webinar online: “Litigant davant els tribunals europeus sobre drets processals de persones investigades i acusades en el procés penal “

Webinar online: “Litigant davant els tribunals europeus sobre drets processals de persones investigades i acusades en el procés penal “

Aquest és el segon webinar que es realitza en el marc del projecte Europeu Netpralat (NETworking to strengthen pre trial procedural rights by PRActice oriented cross border LAwyers Training (NETPRALAT).

Títol: “Litigant davant els tribunals europeus sobre drets processals de persones investigades i acusades en el procés penal ”

Professora: Dra. Anna Pivaty. És investigadora post doctoral de la Universitat de Maastricht i duu a terme recerca sobre la influència de les institucions europees en l’execució de judicis amb garanties en els estats membres de la UE. De 2004-2010, va participar en litigis estratègics davant el Tribunal Europeu de drets humans, mentre treballava en el programa de Justícia d’ “Open Society”, ONG internacional que participa en la promoció de la llei i les reformes de la Justícia a tot el món. També va ser becada en el Registre del Tribunal Europeu de Drets Humans.

Estructura de Seminari web: ponència de 30-40 minuts, 20 minuts preguntes/intervencions 

Contingut: el webinar abordarà, a nivell bàsic, qüestions relatives al litigi davant els tribunals europeus -TEDH i el TJUE- sobre drets processals en procediments penals. Els següents temes s’abordaran des de la perspectiva dels advocats de defensa penal:  a quin Tribunal dirigir-se segons cada matèria, quines condicions s’han de complir perquè el cas sigui considerat per qualsevol dels tribunals, i quins són els avantatges i desavantatges de litigar davant cadascun dels dos tribunals. El webinar també explorarà àrees innovadores de litigi davant ambdós tribunals.

Idioma: Anglès

La inscripció és necessària ja que s’enviarà l’enllaç per connectar-se a les persones interessades. Per inscriure’s contactar amb: manager@netpralat.eu

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca