Inici / Formació altres / Mediació: Superar l’adversitat

Mediació: Superar l’adversitat

Ens complau comunicar-vos que a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Figueres ( Carrer Llers núm. 13 de Figueres) es durà a terme en format exclusivament presencial, un Curs en matèria de Mediació, sota el títol: Mediació: Superar l’adversitat. Aquesta formació es repartirà en dues jornades, concretament els dies 8 i 15 de novembre de 2019, de 15.30 a 19.30 hores.

La personalitat resistent és fruit d’un caràcter especial, caràcter que pot ser après.

El curs estudia la personalitat resistent i ofereix l’estructura necessària per adquirir-la. També exposa en què consisteix la resiliència, els processos que implica i la seva vinculació amb el caràcter resistent. Tots aquests coneixements permeten concloure que la mediació és una eina de primera categoria per afavorir la resistència i la resiliència de la clientela.

Amb el següent programa, el curs anirà a càrrec del ponent Sr. Toni Bardera, professor de Comunicació i habilitats socials.

RESISTÈNCIA I RESILIÈNCIA

 • La resistència: una habilitat complexa.
 • Els principis de la resiliència.
 • Acceptació de la pròpia responsabilitat: l’actitud assertiva.

 OBSTACLES PER PODER SER UNA PERSONA RESISTENT

 • El pessimisme.
 • El victimisme.
 • L’ optimisme incondicional.

 CANVIS I RESISTÈNCIA

 • El canvi de percepció.
 • El pensament i caràcter de complexitat paradoxal.
 • La serendipitat.

 LA PERSONA RESILIENT

 • Els patrons implícits en un procés resilient.
 • La logoteràpia.
 • Estratègies per afavorir els processos resistents i resilients.

Aquest curs és vàlid per acreditar la formació continuada en mediació que exigeix el Reglament als mediadors i a les mediadores que estiguin inscrits i inscrites al registre públic corresponent. El darrer dia, es lliurarà un certificat acreditatiu de 8 hores.

programa butlleta inscripció

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca